Even voorstellen ....

 

Mijn naam is Esther van Gils-Fontijn, geboren en getogen in Hoogerheide (NB). Woorden die bij mij passen: bevlogenheid, vitaliteit, energie, goed voor jezelf zorgen, zonder oordeel, liefdevol.

 

Vanuit mijn interesse en bevlogenheid voor gezondheid, yoga en leefstijl heb ik diverse opleidingen gevolgd en probeer ik zoveel mogelijk mijn passie te leven. Door me te voeden met enerzijds gezonde voeding en de dingen te doen die goed voor me zijn, waar ik blij van word en waar ik energie van krijg.  Maar anderzijds ook door me bewust te zijn van de dingen die me energie kosten, en daar dan ook weer een weg in te vinden.

Want als de balans uit evenwicht raakt, merk je dit terug in je lichaam, gezondheid en vitaliteit. Dan zal je lichaam van zich laten horen, fysiek en/of mentaal, en voel je dat je verwijderd raakt van jezelf.

 

Mijn motto: Be the nature you are


Kom in contact met je eigen natuur en eigen wijsheid. Als je werkelijk in verbinding bent met je kern, zul je stralen van binnenuit.