Recensies

 

Yoga bij Esther voelt voor mij als thuiskomen. Toegankelijk, respect- en liefdevol. Je voelt je echt welkom. Oefeningen kun je op je eigen niveau uitvoeren, de uitleg is duidelijk en er worden vaak alternatieven geboden wanneer een houding voor iemand te belastend zou kunnen zijn.

 

Meditatielessen

Ik mediteerde thuis al langer dan een jaar m.b.v. een meditatie app. Vaak liggend in mijn bed waardoor ik vaak in slaap viel. Bij Esther leerde ik de juiste comfortabele houding op te bouwen en steeds weer terug te keren naar de kern. Wij leerden meerdere ademhalingstechnieken en kregen veel achtergrondinformatie. In iedere les kreeg je weer een andere techniek om uit te vinden wat goed bij jou past.

 

Beide lessen kennen veel afwisselingen. De sfeer is goed en Esther is een fijn mens.

Anja

 

 

Adem en meditatiecursus:

1 Duidelijke uitleg over de les die komen gaat. 2 Er is veel aandacht voor de cursisten. 3 Je krijgt tips aangeboden wat je thuis in je dagelijkse leven kunt toepassen. Als heel fijn ervaren en een verrijking van je eigen persoonlijkheid. 

Yogalessen: gevarieerd zowel in de beweging als in de eindontspanning. Een rustige en ontspannen sfeer, in kleine groepjes.

Marja

 

Op een ontspannende manier heb ik leren mediteren bij Esther.  Met wat kleine tips en korte oefeningen is het prima in het dagelijks ritme toe te voegen. Deze cursus is echt een aanrader!

Saskia

 

Fijne veelzijdige en uitdagende lessen die door elk niveau uitgevoerd kunnen worden.

Esther is een welkome deskundige docente die rekening houdt met individuele niveaus en/of beperkingen door alternatieve houdingen aan te bieden indien nodig of wenselijk. De lessen gaan door in een vaste toegankelijke ruimte en bij goed weer in de warmere maanden wordt ook wel naar een mooie niet openbare plek in de natuur uitgeweken.  

Krista

 

Tijdens de yoga begeleidt Esther je door alle poses heen. Een rustige aangename stem in combnatie met de yoga posities maakt dat ik aan het einde van de les weer helemaal zen ben. Het is voor mij een moment om weer even tot mezelf te komen.

Natasja

 

Wat yoga met mij doet, het geeft ontspanning en doet mijn lichaam goed.

De manier van ademen geeft ook ontspanning in de les maar ook thuis.

Dus bedankt daarvoor Esther.

Namasté Marian R 

 

Dankzij jouw lessen, die elke week weer verrassend zijn, blijf ik met mijn bijna 72 jaar, zo lenig als een jonge blom. Zolang als jij doorgaat, ga ik met je mee…
Liefs, Joocke

 

Ik volg sinds een jaartje yoga en voel me energieker dan daarvoor en ben me bewust van wat mijn lichaam en geest allemaal ervaren. Na de vakantie ga ik ook de cursus meditatie volgen zodat ik mezelf nog beter leer kennen. Het is een aanrader voor iedereen die een druk leven heeft. Het is op de woensdag ook echt mijn uurtje. 

Sandra

 

Yoga is voor mij een weldaad voor lichaam en geest, een ontspannen manier van bewegen en tot jezelf komen. Ik hoop dit nog jaren onder de begeleiding van Esther te kunnen doen.
Anneke F

 

Esther geeft hele mooie yogalessen. Fijn en duidelijk ingesproken neemt ze je mee met de adem en de asana’s of meditatie. Voor nu en dan een kers op de taart, eindigen met haar mooie zangstem of klankschalen en natuurlijk niet te vergeten; de spreuk vd week;)
Nanny

 

Ik ben een paar maanden geleden gestart met yoga bij Esther. Eerste keer best spannend, maar dat was nergens voor nodig. Ik voelde me meteen heel welkom! Alles wordt goed uitgelegd en het is heel fijn dat je alles naar je eigen mogelijkheden kunt aanpassen. Niets moet, alles mag. De les eindigt elke keer met een eindontspanning, echt een momentje puur genieten en tot rust komen.

Annemarie

 

Yoga geef mij rust en ontspanning.Ik doe het al 20 jaar.Eerst bij de moeder van Esther. En nu  bij haar zelf. Lenie de K.

 

Tijdens de yoga begeleid Esther je door alle poses heen. Een rustige aangename stem in combinatie met de yoga posities maakt dat ik aan het einde van de les weer helemaal zen ben. Het is voor mij een moment om weer even tot mezelf te komen.

N.

 

Dankzij Esther heb ik ontdekt hoe leuk en ontspannend yoga kan zijn! Geen les is hetzelfde, iedereen kan meedoen en je komt zeker te weten, heel relaxed buiten.

Saskia