Home

Overzicht gevolgde opleidingen:

Ik ben in 2006 met de opleiding tot yogadocente begonnen, bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Deze erkende opleiding heb ik in 2010 succesvol afgerond.

Naast de basisopleiding heb ik twee specialisatiejaren afgerond:
- Yoga voor doelgroepen (verstandelijk en lichamelijk beperkten, ouderen, kinderen en jongeren)
- Chakrapsychologie

 

Tevens heb ik bij Saswitha de volgende bijscholingen gevolgd:
- Anatomie en fysiologie
- Ayurvedische massage
- Yoga & Meditatie
- Mantra's zingen en yantra's schilderen

 

Zo is mijn passie voor gezondheid en leefstijl gegroeid en heb ik in 2011 een basisopleiding voetreflextherapie bij Total Health gevolgd.

 

Vanaf 2013 heb ik diverse opleidingen bij Sonnevelt Opleidingen afgerond tot vitaliteitscoach:
- De opleiding tot stresscounselor zoomt in op stressgerelateerde klachten, Want wie heeft er       tegenwoordig nou niet eens last van stress? Niet erg, tot het te lang duurt en teveel wordt.            Als stresscounselor geef ik inzicht en handvatten om weer ontspannen in het leven te staan. 
- De opleiding trainer Hormoonfactor heeft me inzicht gegeven in wat nu werkelijk gezond is         en wat voeding met je hormoonhuishouding en je hele systeem doet en hoe daar weer balans     in te vinden. 
  Daarin heb ik de specialisatie “Overgang en Voeding” en “Psyche en Gewicht” gevolgd.
- De opleiding tot Mental Coach vind ik van toegevoegde waarde omdat het mentale aspect           vaak een grote rol speelt. Want waarom doe je zoals je doet en wat wil je hierin veranderen.         Ik kan je hierbij helpen zodat je zowel lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans             komt.

Ter verdieping heb ik in 2016-2017 de opleiding tot ademtherapeut gevolgd bij Centrum Zein.

Als adem- en ontspanningstherapeut leer ik je hoe je het lichaam kunt ontspannen en in contact kunt komen met de natuurlijke en ontspannen adembeweging die in het gehele lichaam voelbaar is.

 

Daarnaast volg ik regelmatig allerlei bijscholingen op het gebied van yoga, gezondheid en lees ik veel literatuur.

 

Vanaf 2016 ben ik volledig zelfstandig gaan werken. Tot die tijd ben ik naast mijn yogalessen jarenlang werkzaam geweest op HR-gebied binnen diverse zorginstellingen en heb veel ervaring opgedaan met individuele begeleiding op het gebied van gezondheid en vitaliteit.