Home

Mind-Walk = De weg naar buiten die naar binnen gaat

 

 

Heb jij een bedrijf of werk je bij organisatie die wil investeren in het verhogen van het (werk) geluk en medewerkers wil ondersteunen op het verbeteren van hun vitaliteit?

 

Dan is de online training Mind-Walk Vitaal daar uitermate geschikt voor!

 

Mind-Walk Vitaal is een online training die fysieke inspanning combineert met mentale ontspanning in relatie met de natuur om je heen en de natuur in jezelf. Door middel van korte audio- en video-opnames worden diverse oefeningen en opdrachten aangereikt die je een “lekker in je vel” gevoel geven.

 

Het gaat bij Mind-Walk niet om prestatie en perfectie maar juist om aandacht, beweging, plezier, bewustwording en ontspanning. Het is een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

 

In 4 tot 8 weken worden 4 thema’s behandeld, die je in je eigen tempo en in je eigen omgeving kunt volgen. Ideaal dus voor de (thuis)werkers om zo een optimale werk/privé balans te creëren.


De thema’s zijn:

Werkplezier/ ontmoeten & geluk

Veerkracht/ spanning & ontspanning

Gedachtenmanagement en balans

Talenten en kracht

 

Doe je mee?

Als je meedoet, neem ik contact met je op en kunnen we telefonisch of via video-bellen kennis maken. Tevens neem ik een lijst met stellingen met je door om je geluksbeleving op dat moment te bepalen, middels de zogenaamde gelukschecklist.

Tussendoor hebben we nog een keer contact om door te lopen hoe het gaat en na de training ronden we het op deze manier ook weer af.

De oefeningen worden digitaal per thema aangereikt.

 

Investering: vanaf € 125,= p.p. (excl. BTW en afhankelijk van het aantal deelnemers)

 

Ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd?

Stuur een bericht naar info@leefvanuitjekern.nl en ik neem z.s.m. contact met je op.

Mind-Walk 

Een mooie mix van balans, zachtheid, aandacht, vitaliteit, optimisme en mindfulness