U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Gun jezelf rust, een ander trapt voor jou niet op de rem”

Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. 
Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden. Op onze handen en voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en zal het gespannen lichaam tot ontspanning komen. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn. Een voetreflex massage is behalve effectief dus ook heel ontspannend en een weldaad voor lichaam en geest.