Home

Heb je ook wel eens last van: een futloos gevoel, hormonale klachten zoals bijvoorbeeld overgangsklachten, vaak last van een opgeblazen gevoel of andere spijsverteringsklachten, allergieën en/of eczeem, steeds maar weer verkouden of ontstekingen in je lichaam die maar niet overgaan, of ervaar je op een andere manier een tekort in je immuunsysteem? Kortom, je voelt je niet fit en vitaal of niet zoals je je zou willen voelen.

 

 

De lijst met klachten kan helaas nog veel uitgebreider zijn. Veel verstoringen in het lichaam kunnen voortkomen uit een disbalans in de hormoonhuishouding. En het hele lichaam wordt door onze hormonen aangestuurd. Belangrijk dus om hier goed voor te zorgen. Hoe doe je dat?  Gezonde en gevarieerde voeding, ontspanning, beweging maar ook een optimale ademhaling hebben een gunstige invloed op de hormoonhuishouding en dus het gehele lichamelijke stelsel.

 

 

r. Ralph Moorman heeft een gezondheidsprogramma ontwikkeld dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Dit brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen verbetering in de lichaamssamenstelling. Mensen die de richtlijnen van de Hormoonfactor volgen, ervaren in de praktijk dat ontzettend veel kwaaltjes of gezondheidsproblemen sterk verminderen of zelfs verdwijnen. 

 

 

Bij de hormoonfactor gaat het erom dat je je lichaam in een zo goed mogelijk evenwicht brengt en houdt door je hormonen in balans te houden. 
Samen gaan we kijken waar bij jou aanpassingen nodig zijn en hoe je die het beste door kunt voeren. Door je leefstijl te veranderen, gaat er een wereld van energie voor je open! Zoveel mensen hebben al mogen ervaren wat het aanpassen van hun eetgewoontes voor hun lichaam doet.  Je moet het alleen zelf willen en gewoon doen!

gallery/attachments-Image-Hormoonfactor-Trainer-__7